Anja Baetens

Tijdens coachingsgesprekken kan ik de telefoon niet beantwoorden, je krijgt dan mijn voice mail te horen, laat je naam, telefoonnummer en tijdstip wanneer je best telefonisch bereikbaar bent achter en ik contacteer je zelf terug.

Het pad ontvouwt zich terwijl je het bewandelt. Deze quote weerspiegelt mijn ruime carrière.

Dankzij mijn brede interesse heb ik ervaring opgebouwd in de toeristische sector, in selectie en recrutering en commercieel-administratieve functies.

In mijn eigen loopbaan heb ik ervaren hoe belangrijk het is om in de geschikte omgeving en in de voor jou passende functie te werken. Vanuit mijn levenservaring en vanuit de moeilijke keuzes die ik zelf in mijn carrière gemaakt heb, kan ik mij goed inleven in wat jij doormaakt.

Als coach heb ik een ruime opleiding waardoor deze gesprekken zich niet beperken tot enkel vragenlijstjes en testen invullen.

Ik heb mij gespecialiseerd in thema’s als work/life balance, hoogsensitiviteit, stressmanagement, reïntegratie na burn-out.

In een gratis telefonisch kennismakingsgesprek kan je aanvoelen of ik ook voor jou de geschikte loopbaanbegeleider kan zijn.

Voor loopbaanbegeleiding werkt Groepspraktijk De Vlinder samen met Anja Baetens, zelfstandig loopbaancoach onder mandaat van erkend loopbaancentrum Yourcoach (https://www.teamloopbaan.be/)


​