Gezien wij onze volle aandacht schenken aan de cliënten, zijn wij telefonisch vaak moeilijk bereikbaar.  We verkiezen bijgevolg een contactname via het contactformulier of via info@groepspraktijkdevlinder.be.  Wij contacteren u daarna zo spoedig mogelijk terug. 

U vindt de rechtstreekse contactgegevens van de collega's onder de verschillende tabbladen. 

Welkom

Welkom op de pagina van Groepspraktijk De Vlinder te Zaffelare (Lochristi). Wij zijn een zelfstandige groepspraktijk waar je terecht kan voor een mooi multidisciplinair aanbod. Als cliënt kies je zelf of je graag bij verschillende collega's komt of je toch liever bij één collega langskomt. Dit is ook afhankelijk van jouw hulpvraag. We helpen je graag wegwijs in ons aanbod om zo te kiezen wat jou verder op weg kan helpen. 

Ons aanbod: 

Op de verschillende tabbladen (zie boven) vind je meer informatie over elke discipline en de contactgegevens van elke collega

In onze praktijk vertrekken we vanuit een oplossingsgerichte visie. Onze aandacht gaat naar de persoon die bij ons zit. We staren ons niet blind op diagnoses maar gaan kijken wat deze diagnose voor jou betekent als persoon. Naast aandacht voor de zaken waar je het moeilijk mee hebt, zoeken we vooral samen naar de sterktes en krachten waarover je als cliënt beschikt en vergroten we deze. 

We vertrekken niet vanuit een expertenrol; we luisteren naar jouw vragen, jouw bezorgdheden en zoeken samen wat jij nodig hebt om je goed te voelen. Jij blijft de baas over het hele proces. 

We werken steeds doelgericht en stapsgewijs. Jij beslist welke richting je uit wil en welke stapjes haalbaar zijn voor jou. 

In onze praktijk zetten we in op kwalitatieve zorg, dit steeds op maat. We scholen ons regelmatig bij zodat we de meest recente methodieken kunnen toepassen en op de hoogte blijven van de nieuwste inzichten. 

Heb je nog vragen of wens je een afspraak te maken, neem gerust vrijblijvend contact op via het contactformulier, mail of bel ons op het algemeen nummer 0498 60 96 60.

In geval van annulatie van een afspraak zonder geldige reden minder dan 48 uur voor de afspraak, wordt de helft van de kostprijs aangerekend.