Gözde Ün

Over mij: 


Ik ben Gözde, een gepassioneerde intuïtief eten diëtist. Maar waarom heb ik ervoor gekozen om dit pad te bewandelen? Het antwoord ligt in mijn persoonlijke reis met voeding en zelfacceptatie.

In mijn puberteit kreeg ik te maken met een uitdaging die velen van ons maar al te goed kennen: ik kwam in een tijdsbestek van slechts twee maanden 15 kilogram aan. Ik voelde me verloren, gevangen in een lichaam dat ik niet wilde zien. Ik begon een innerlijke strijd te voeren en haatte mezelf. Mijn lichaam was een bron van schaamte geworden, en elke opmerking die ik ontving over mijn uiterlijk resulteerde in een eetbui.

Zelfs wanneer mensen mij vertelden dat ik minder moest eten, werd mijn verlangen naar voedsel alleen maar sterker. Het was een vicieuze cirkel waarin ik gevangen zat. Maar ik kan je nu met trots vertellen dat die donkere periode achter me ligt.

Door mijn eigen reis naar herstel heb ik geleerd om om te gaan met de negatieve opmerkingen en stemmen, die mij vroeger tot wanhoop dreven. Ik ontdekte intuïtief eten als een levensveranderende benadering. Het heeft me geholpen om opnieuw in contact te komen met mijn lichaam, mijn honger- en verzadigingssignalen te herkennen en bovenal mijn zelfvertrouwen te vergroten.

Nu, vandaag de dag, kan ik volmondig zeggen dat ik van mezelf houd en gelukkig ben. Ik koester geen schuldgevoelens meer als ik eet, en eetbuien behoren tot het verleden. Ik begrijp wat jij doormaakt, omdat ik het zelf heb ervaren. Ik weet hoe het voelt om gevangen te zitten in een eetpatroon dat je beheerst.

Mijn persoonlijke reis heeft me geïnspireerd om anderen te helpen hun eigen relatie met voeding te transformeren. Ik wil jou ondersteunen op jouw pad naar een gezonde en evenwichtige benadering van eten. Samen zullen we werken aan het ontwikkelen van een positieve mindset en het herstellen van het vertrouwen in je lichaam.

Ik nodig je uit om de kracht van intuïtief eten te ontdekken. Met mijn begeleiding en expertise ben ik er om jou te ondersteunen bij elke stap op jouw eigen unieke reis. Laten we samen bouwen aan een gezonder, gelukkiger en liefdevoller leven.