Voedings- en dieetadvies

Gözde Ün

0489 88 82 53

Welkom bij intuïtief eten diëtiste Gözde!

Ben je het zat om constant bezig te zijn met restricties rondom voeding? Heb je moeite met emotie-eten en eetbuien? Of merk je dat je obsessief bezig bent met gezond eten, waardoor het je dagelijkse leven beïnvloedt? Dan ben je hier op de juiste plek!

Ik ben Gözde, een ervaren diëtiste gespecialiseerd in intuïtief eten. Mijn passie ligt in het begeleiden van mensen zoals jij naar een gezonde relatie met voeding en hun lichaam. Bij mij draait het niet om strenge diëten of rigide regels, maar om het luisteren naar je lichaam en het ontwikkelen van een intuïtieve benadering van eten.

Of je nu worstelt met beperkende eetgewoonten, emotionele eetpatronen hebt of constant bezig bent met gezondheid, ik sta voor je klaar om je te helpen. Samen gaan we op zoek naar een evenwichtige benadering van voeding die past bij jouw unieke behoeften en levensstijl.

Mijn aanpak is holistisch en persoonlijk. We zullen niet alleen kijken naar wat je eet, maar ook naar de emoties, gedachten en gewoonten die je relatie met voeding beïnvloeden. Door middel van counseling, educatie en praktische tips zullen we samen werken aan het opbouwen van zelfvertrouwen, zelfcompassie en gezonde eetgewoonten.

Of je nu wilt afvallen, aankomen, of gewoon een gezondere relatie met voeding wilt ontwikkelen, ik ben hier om je te ondersteunen op jouw reis naar welzijn en balans.

Neem vandaag nog contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Laten we samen werken aan een leven waarin je kunt genieten van eten zonder schuldgevoelens en stress!