Femke De Wite

Al van jongs af aan ben ik geboeid door gezonde voeding en koken. Bovendien heb ik een grote voorliefde voor lekker eten. Het was voor mij dan ook geen moeilijke opgave om een studiekeuze te maken. Ik startte enthousiast aan de Bachelor Voedings- en dieetkunde en studeerde 3 jaar later met nog meer enthousiasme af.

Na mijn studies heb ik het postgraduaat Diabeteseducator gevolgd om mezelf als diƫtiste meer te gaan specialiseren. Bovendien heb ik al verschillende bijscholingen gevolgd omtrent eetbuien en emotioneel eten. Dit is iets wat nog moeilijk bespreekbaar is binnen onze maatschappij maar zeker en vast een groeiend probleem blijkt te zijn. Bij mij krijg je een persoonlijke begeleiding op maat waarbij jouw behoeften centraal staan. Samen zoeken we naar oplossingen en veranderingen die haalbaar zijn op lange termijn. Zo kunnen we streven naar een gezonde en gelukkige toekomst.

Tot slot heb ik een lerarendiploma op zak. Naast mijn zelfstandige praktijk geef ik les in het secundair onderwijs. Ik sta heel graag voor de klas en vind het super om beide jobs met elkaar te combineren.