Nood aan variatie of vernieuwende receptjes? Zie je soms het bos door de bomen niet meer? Welke voeding is gezond en welke niet? Kom zeker langs met al je vragen en verwacht een professioneel en wetenschappelijk onderbouwd antwoord. Ik ga graag samen met jou op zoek naar een gezond eetpatroon dat vol te houden is op lange termijn.

Als diabeteseducator weet ik als geen ander welke voeding kan en niet kan bij mensen met diabetes. Heb je nog te vaak last van hypo’s of hyper’s? Heb je andere klachten die te wijten kunnen zijn aan je voeding? Maak zeker een afspraak. Wist je trouwens dat vermagering één van de beste remedies is bij diabetes type 2?

Daarnaast ben je bij mij ook altijd welkom voor alle vragen rond diabetes. Moet je een nieuwe medicatie nemen? Is je schema aangepast? Heb je eigenlijk geen flauw idee wat diabetes juist is? Ik leg het je heel graag uit.

Durf je snel te hervallen in oude gewoontes? Lijkt het soms zo een onmogelijke zaak om enkele kilo’s af te vallen? Graag help ik je hier mee verder. We gaan samen op zoek naar een leefbaar eetpatroon dat je na enkele jaren nog steeds met gemak kan volhouden. Het lijkt vaak een lange weg maar samen komen we er wel!

Voor sommige mensen is het geen eenvoudige opdracht om enkele kilo’s bij te komen. Heb je ondergewicht en zou je hier graag iets aan veranderen op een gezonde manier? Maak snel een afspraak en samen zoeken we naar gezonde gerechtjes en tussendoortjes die de nodige calorieën bevatten om enkele kilo’s bij te komen.

Kan je soms niet stoppen met eten? Is je verzadigingsgevoel soms ver te zoeken? Voel je jou hier achteraf heel ongelukkig over? Het is een eetstoornis waar mensen zich soms niet bewust van zijn. Kom je verhaal vertellen en samen zoeken we naar oplossingen. Je staat er niet alleen voor.

Wordt je eetpatroon vaak beïnvloed door je emoties? Neem zelf de touwtjes in handen en laten we samen naar een oplossing zoeken. Het is vaak veel meer dan enkel en alleen jouw eetpatroon. Daarom kijk ik steeds naar het totaalplaatje. Samen overwinnen we dat emotie-eten.

Zit je soms met de handen in het haar wanneer je kind weeral zijn of haar bord niet leeg eet? Zijn er sommige zaken die je kind nooit wil eten? Kom alles vertellen waar je kind het moeilijk mee heeft en verwacht praktische tips en tricks. Het doel is om je kind stapsgewijs klaar te maken voor een gezond eetpatroon waarbij alles kan en alles mag.

Te hoge bloeddruk, te veel cholesterol, enz. Maak snel een afspraak en krijg persoonlijk voedingsadvies op maat dat een gunstig effect zal hebben op je bloedwaarden. Mensen zijn zich vaak niet bewust van de grote invloed die voeding heeft op je bloed. Draag zorg voor jezelf en je gezondheid en kom je eetpatroon bespreken voor advies op maat.